logo

Kaip dalintis

new_topic  reply_topic
Автор Сообщение
augiuxas

post 31-Янв-09 20:48

Tai kad nzn kaip cia reikia dalintis.. liūdnas Jau sakiau,kad naujokas esu,tai galiu klaidu padaryti..O kai paaiskinsit, ka cia reikia daryti ir pan, tada pasistengsiu pasidalinti..Tikrai ne is blogu paskatu nepasidalinau.. nesu tikras
k2607

post 31-Янв-09 21:02 (спустя 13 минут)

[quote:67b2f4b041="augiuxas"]Tai kad nzn kaip cia reikia dalintis.. liūdnas Jau sakiau,kad naujokas esu,tai galiu klaidu padaryti..O kai paaiskinsit, ka cia reikia daryti ir pan, tada pasistengsiu pasidalinti..Tikrai ne is blogu paskatu nepasidalinau.. nesu tikras

Nieko papildomo daryt nereikia - tik palik pati filma ir torrenta tose paciose vietose kur buvo kai siunteisi ir neisjunk kliento...
augiuxas

post 31-Янв-09 21:25 (спустя 23 минуты)

Istryniau is torrento tas serijas.. liūdnas Kas dabar man uz tai bus? Pasalinsit? nesu tikras
k2607

post 31-Янв-09 22:44 (спустя 1 час 18 минут)

[quote:e7aefc2068="augiuxas"]Istryniau is torrento tas serijas.. liūdnas Kas dabar man uz tai bus? Pasalinsit? nesu tikras

Nieks taves nesalins...Stai dabartinis tavo issiustu/parsisiustu duomenu santykis:936MB/8.11 GB Reitingas 0.11. Tiesiog sistema tau neleis daugiau siustis, kol nepakelsi reitingo. O to pasiekti galima tik dalinant, kazka ikeliant savo arba remiant svetaine...Va cia paskaityk apie reitinga: http://sawas.lt/forum/viewtopic.php?p=1883#1883

Страница 1 из 1

new_topic  reply_topic