|
Автор |
Сообщение |
k2607
|
17-Янв-09 18:06
|
Kas nežino, noriu informuoti, kad viename didžiausių Rusijos svetainių Kinozal.tv mes turime savo kampelį, t.y. savo relyz grupę. Iš ten esančių apie 30 relyz grupių, tik dvi turi išskirtines teises deti muzikinius darbus savo vardu, t.y. pažymėti torentą grupės vardu ir įkelti svetaines banerį. Tai ParadiSe Кинозал.ТВ ( vieni iš savininkų) ir saWas. Todėl kviečiu dėti ten savus darbus ir populiarinti mūsų svetainę. Pradžiai reik užsiregistruoti adresu www.kinozal.tv Tam, kad tapt uploaderiu (pas juos – kinooperatoriumi), reik pirmąjį savo torentą pereiti per jų testą. Šito tai nepavydžiu – va ten pamatysite kaip reikalaujama dėti torentus – bet vardan mūsų svetainės pamėginti verta. Jei jau kam visai bus negerai, kreipkitės į manę, pagelbėsiu. Kai Jūsų torenta praleis, vadovaukitės jų redaktorių nurodymais. Tapę kinooperatoriai kreipkitės į manę – įtrauksiu į relyz grupės saWas narius ir pirmyn! Štai čia yra visos jų relyz grupės: http://kinozal.tv/group.php O čia mūsų relyz grupė: http://kinozal.tv/group.php?id=75 Savo relyz grupę turime ir viename rusiakalbiame Vokietijos treke, bet apie tai kitą kartą...
|
|
|
satanseitan
|
18-Янв-09 01:18
(спустя 7 часов)
|
Maciau jau senai jusu relyz grupe,bet kiek zinau rusai nelabai domisi mus trekais..nes pas juos savu "xot otbovliai",bet ko nepadarysi del reklamos,esu jau nebejaunas ten narys....reiks ka nors ten imesti...
|
|
|
satanseitan
|
18-Янв-09 01:24
(спустя 6 минут)
|
Apsipykau su www.Nerealus.lt kur buvau moderu,dar pazemyno iki uplauderio ...nes gyniau ir reklamavau musu treka dar nuo "savas"laiku, o jie vis patrindavo mano relyzus typo niekas neseedina ir pastovus priekaistai del to, kad per daug kisu musu reklama... k2607,ant taves irgi danti griezia.....
|
|
|
k2607
|
18-Янв-09 01:30
(спустя 5 минут)
|
[quote:d71ca0a3b6="satanseitan"]Apsipykau su www.Nerealus.lt kur buvau moderu,dar pazemyno iki uplauderio ...nes gyniau ir reklamavau musu treka dar nuo "savas"laiku, o jie vis patrindavo mano relyzus typo niekas neseedina ir pastovus priekaistai del to, kad per daug kisu musu reklama... k2607,ant taves irgi danti griezia.....
Tegul griezia, as reklamuoju pagal ju taisykles ju nepazeisdamas. Mane is ten net ismete buvo, bet po dalykinio pokalbio su savininkais grazino
|
|
|
k2607
|
18-Янв-09 01:30
(спустя 50 секунд)
|
[quote:c9e5e713b5="satanseitan"]Maciau jau senai jusu relyz grupe,bet kiek zinau rusai nelabai domisi mus trekais..nes pas juos savu "xot otbovliai",bet ko nepadarysi del reklamos,esu jau nebejaunas ten narys....reiks ka nors ten imesti...
Tas tiesa,nors keli atejo butent del diskografiju. Ir dar: 1.Jau tikrai daugelis rusu zino ka reiskia zodis saWas Ta tai as tikrai zinau 2. Kinozale lankosi nemazai lietuviu, tame tarpe gyvenanciu uzsienyje, iseiviu. Ir nemaza dalis ju pas mus pakliuvo butent atrade Kinozale. Jau ir tai gerai. Juolab, ta pati torenta galima kelt ir ten ir pas mus. Ten zymiai daugiau siuncianciuju i abi puses. Automatiskai ir pas mus padideja greitis - juk torentas tai tas pats. Ir cia matau pliusa...
|
|
|
satanseitan
|
18-Янв-09 01:40
(спустя 9 минут)
|
Pasakei ir sventa..... ka nors ten sukurpsiu...
|
|
|
k2607
|
18-Янв-09 01:56
(спустя 15 минут)
|
[quote:c5443e1f1a="satanseitan"]Pasakei ir sventa..... ka nors ten sukurpsiu...
Tai tik pasiulymas, jei neturi noro, tai ir nedaryk
|
|
|
satanseitan
|
18-Янв-09 02:00
(спустя 3 минуты)
|
Turejau seniau noro.....bet vis atidedavau....tai laiko truksta...ar siaip/........bet reikia pabandyti keleta,taip gal greiti padidinsiu...cia su seederiai sunkus atvejis,ziuriu vienintele - loreciukas cia varo....butu ne pro sal jei seederio varda duoti...as taip manau ...
|
|
|
Страница 1 из 1
|
|