|
Автор |
Сообщение |
antas
|
04-Фев-09 18:34
|
Tik vienetai svetaines nariu yra tikrai suprantantys uploaderio sunku ir, daugumoje atveju, nedekinga darba. Dauguma net nepadekoja uz tai - ka parsisiuncia. Galeciau kai kuriuos pateisinti - jie tingi rasyti. Jei neturi ka pakomentuoti (komentaruose) apie filma-tai kam tada isviso kazka rasyti. Paimi ir siuntiesi. O tas kuris butinai nori padekoti-irgi keblioje situacijoje: jei nenoriu palikti jokiu komentaru apie torenta, o noriu tik pasakyti aciu - kaip tas vienintelis zodis atrodys mano komentare? Is tiesu-jei komentaruose matysime tik aciu,aciu labai aciu, sirdingai aciu ir visokios rusies ir kategorijos aciu-bus kazkokia nesamone. Taigi-siulau iseiti: paspaude si grazu mygtuka (priderinta svetaines spalvoms) kiekvienas gales padekoti uz jam patikusi viena ar kita torrenta. Nebereiks daug vargti ir rasyti (ar palikineti kokius tai "smiles"). Tik spustelejai mygtuka ir tu jau padekojusiu tarpe (na daugumoje trekeriu sitas padekos budas yra. Ir tai ne naujiena). Ir visi matytu kiek, kokie torrentai, susilauke padekos. Na tai tik pasiulymas. Beliktu adminams kazkur "primontuoti" si (ar koki kita, jei sis nepatiktu (sitas mano darytas-nepavogtas tikrai )) paveiksleli ir padaryti ji funkcionaliu. ************************************** Dar norejau viena pasiulyma duoti: Siulau, i torrento (temos) apipavidalinima, prie viso kito - itraukti toki dalyka "uploaderio zodis" ar "dalintojo zodis". Nesvarbu kaip bus pavadinta. Bet - kiekvienas uploaderis gales "pagirti" savo torrenta. Tarti "savo zodi" apie filma ar kita darba. Nebereikes tokiomis, is pirmo zvilgsnio "nekaltomis", replikomis dirbtinai kelti savo pranesimu reitinga. Jug ir pagal pranesimu skaiciu gali nuspeti - kaip vienas ar kitas svetaines narys "gyvena ir juda". Pav.: idejai 10 torrentu i savetaine ir juos pakomentavai - turi 20 pranesimu. O jeigu nepakomentavai, ar pakomentavai tik tam skirtoje vietoje - turi tik 10 pranesimu. Manau aritmetika aiski ... Tai tiek siam kartui hi
|
|
|
k2607
|
04-Фев-09 18:45
(спустя 10 минут)
|
[quote:4b4d2f7cd4="antas"]Tik vienetai svetaines nariu yra tikrai suprantantys uploaderio sunku ir, daugumoje atveju, nedekinga darba. Dauguma net nepadekoja uz tai - ka parsisiuncia. Galeciau kai kuriuos pateisinti - jie tingi rasyti. Jei neturi ka pakomentuoti (komentaruose) apie filma-tai kam tada isviso kazka rasyti. Paimi ir siuntiesi. O tas kuris butinai nori padekoti-irgi keblioje situacijoje: jei nenoriu palikti jokiu komentaru apie torenta, o noriu tik pasakyti aciu - kaip tas vienintelis zodis atrodys mano komentare? Is tiesu-jei komentaruose matysime tik aciu,aciu labai aciu, sirdingai aciu ir visokios rusies ir kategorijos aciu-bus kazkokia nesamone. Taigi-siulau iseiti: paspaude si grazu mygtuka (priderinta svetaines spalvoms) kiekvienas gales padekoti uz jam patikusi viena ar kita torrenta. Nebereiks daug vargti ir rasyti (ar palikineti kokius tai "smiles"). Tik spustelejai mygtuka ir tu jau padekojusiu tarpe (na daugumoje trekeriu sitas padekos budas yra. Ir tai ne naujiena). Ir visi matytu kiek, kokie torrentai, susilauke padekos. Na tai tik pasiulymas. Beliktu adminams kazkur "primontuoti" si (ar koki kita, jei sis nepatiktu (sitas mano darytas-nepavogtas tikrai )) paveiksleli ir padaryti ji funkcionaliu. Tai tiek hi
Apie tai jau kazkada kalbejom...Nezinau, mane asmeniskai tai erzina tokia knopke, o ir koks tikslas?Gaunasi kad ta ACIU priverti zmogu pasakyt...Kas liecia tuos nedekinguosius, tai yra mintis is esmes keisti atsisiuntimo mechanizma. Tuomet jau ir ACIU nepakaks. As nedestysiu kokia yra mintis, manau supratingesni uzuomina pagaus..Kita vertus, dar sprendziam, as visa tai keisti...Po svenciu matysim...
|
|
|
antas
|
04-Фев-09 18:56
(спустя 11 минут)
|
Цитата:
Gaunasi kad ta ACIU priverti zmogu pasakyt.
Jokiu budu - jokios prievartos. Nori spaudi - nenori nespaudi. Kiekvienam bus idomu pasiziureti ar ir jis yra padekojusiuju tarpe.
Цитата:
Tuomet jau ir ACIU nepakaks
Cia jau kazkokia prievarta ir grasinimu kvepia
|
|
|
satanseitan
|
04-Фев-09 19:08
(спустя 11 минут)
|
Nesu pries ta padeka,kazkada ir pats siuliau....jeigu ji bus...nenoreciau tik vieno ,kaip yra keliose trekuose kai bandai parsisiusti,pries tai ismeta dideliom raidem..."Nepamirsk padekoti"....tai jau perdaug...nes nepadekojes negalesi atsisiusti.....Bet aisku malonu kai kazkas pagyria ar issako savo nuomone apie ideta torrenta....o taip pat, kai komentuoja, neleidzia torrentui numirti.....
|
|
|
antas
|
04-Фев-09 19:13
(спустя 4 минуты)
|
Цитата:
pries tai ismeta dideliom raidem..."Nepamirsk padekoti"
Cia tai jau nesamone. Skamba kaip koks maldavimas pasakyti aciu. Jo, tokiu dalyku ir as nenoreciau...
|
|
|
k2607
|
04-Фев-09 19:21
(спустя 8 минут)
|
[quote:aa3cc2c4c7="antas"]
Цитата:
pries tai ismeta dideliom raidem..."Nepamirsk padekoti"
Cia tai jau nesamone. Skamba kaip koks maldavimas pasakyti aciu. Jo, tokiu dalyku ir as nenoreciau...
As butent tai ir turejau uomeny...
|
|
|
draugsese
|
04-Фев-09 20:18
(спустя 56 минут)
|
Gera cia tema uzvedet, bet...manau gerai kaip yra. Kas tingi dekoti, nu ka dabar padarysi ( nebent jus ten sugalvosit kokia bausmele atminciai pagerinti), visokiu zmoniu yra...
|
|
|
sigunchix
|
04-Фев-09 20:19
(спустя 1 минута)
|
Mano nuomone pasiūlymas apie "padėkos knopkę" tikrai geras. Tik be abejo - jokių iššokančių langų, jokio priverstinio dėkojimo nes nepadėkojęs negalėsi siųstis. Tiesiog galimybė palikt savo vardą dėkojančių sąraše - nori ta galimybe pasinaudoji, nori ne.
|
|
|
vaidullka
|
07-Фев-09 17:48
(спустя 2 дня 21 час)
|
Aš už stebuklingą padėkos mygtuką
Aš jaučiuosi kvailai dėkodama už kiekvieną torentą, kaip pavyzdys instrumentinėj muzikoj. Berods Sponkė įkėlė daug indėniškos muzikos, man ji patinka, todėl siunčiaus, stengiausi padėkot, bet tikrai kvailai jaučiaus, kiekvieną kartą rašydama ačiū, dėkui ir t.t. Ne dėl to jog būčiau nedėkinga, bet man tai atrodė jog po pietų būčiau dėkojus - ačiū už bulves, ačiū už žirnius sriuboje, ačiū už krapus, ačiū už sultinį, ačiū už mėsą, ačiū už garnyrą ir t.t.
Padėkot galima ir paspaudus mygtuką, kas tingi dėkot, tai ir to nesugebės paspaust. Komentaras manau turi turėt kitokią prasmę, tarkim ar filmas buvo įdomus, ar ne, kokia kokybė ir t.t.
|
|
|
antas
|
10-Фев-09 20:02
(спустя 3 дня)
|
Qiuene89 Eik "pudrinti" smegenu i kita saita-mes cia kaip nors apsieisime be tavo patarimu. Kaip nors patys issiaiskinsime kur savo pinigus padeti
|
|
|
satanseitan
|
11-Фев-09 03:42
(спустя 7 часов)
|
[quote:95d6837b6f="antas"] Qiuene89 Eik "pudrinti" smegenu i kita saita-mes cia kaip nors apsieisime be tavo patarimu. Kaip nors patys issiaiskinsime kur savo pinigus padeti
antas ir vel su isgalvotais personazais kalbiesi.....stai ka krize su zmonem daro......??? ....(juokaunu) ..
|
|
|
antas
|
|
|
Страница 1 из 1
|
|