|
Автор |
Сообщение |
iin
|
22-Дек-08 17:38
|
Mūsų svetainėje nėra apribojimų ar specialių prašymų rašymų norint įkelti torrentus, jais gali dalintis VISI. Jei norite paruošti tema *.torrent failui, reikia pradėti nuo temos pavadinimo, pavadinimo pavyzdžius rasite ČIA . Toliau seka pačio aprašymo apipavidalinimas, pavyzdžius rasite ČIA . Kai jau viską įsidėmėjote Pradedam naują temą, išsirenkame temą, pvz.: Žaidimai : 1.
2. Pradėti naują temą
3. Įrašome pavadinimą: Namie ir svetur / 2005 / PC / LT . Iš torrentų apipavidalinimo nukopijuojame ir įklijuojame kodą pelės pagalba, Copy -> Paste
4. Įrašome reikiamus duomenis: iš kur juos gauti? Naudokitės Google ar bet kokia kita paieškos sistema
5. Kai viską užpildėm, pereinam prie etapo kai reikia įkelti *.torrent failą:
6.
7. Siunčiamės sau atgal *.torrent failą.
8. Open
9. Patvirtiname -> Allow
10. Įsitikinkite, ar teisinga failo buvimo vieta.
11. Pažymėti.
12. Patvirtiname pasirinkimą -> OK
13. Tikrinimas
14. Failas pilnas, 100% , žalia rodyklė aukštyn, vadinasi tikrinimas ir registravimas praėjo slandžiai.
15. Keliaujame iš programos į svatainę, ir spaudžiame Čia žodį,
16. Seeders ( Dalintojai )[/b] - YRA, vadinasi viskas gerai.
Neskubėkite, viska darykite įdėmiai peržvelgdami pamoką ir jums pavyks. Jei visgi kuris nors žinksnis nepavyko... Jums padės Moderatoriai ir žinoma Administratoriai , turit kalusimų? Rašykit
Ačiū, kad dalinatės
|
|
|
wilmantukas
|
29-Дек-08 02:37
(спустя 6 дней)
|
AČIU. TAVO PAAIŠKINIMAS LABAI PADĖJO.PAAIŠKINK KAIP PLAČIAU KAIP PRIJUNGTI PAVEIKSLĖLIUS PRIE TEMOS
|
|
|
kristiboc
|
|
|
satanseitan
|
20-Фев-09 16:22
(спустя 1 час 40 минут)
|
[quote:5b9a5d971a="kristiboc"]Bandau įkelti, bet iki 10 punkto viskas vyksta gerai, o 11 punkto lentelė neatsiranda... Utorrent\'as prie trakerių rašo - http://sawas.lt/bt/announce.php?uk=0DkGTNcRhJ& Klaida: Only 1 torrent(s) allowed for leeching (ratio < 0.3) Kaip čia pakeisti?
Kaip supratau tu bandai ideti anas 6 knygas??? Klausimas ar jos yra viename torrent faile?nes as kaip supratau tu jau idejai torent faila ir bandei dar viena ideti,o taip neimanoma!Nes viena tema - vienas torentas,turi kuo pasidalinti sukurk atskiras temas bei torent failus!
|
|
|
k2607
|
20-Фев-09 16:52
(спустя 30 минут)
|
[quote:50dad45abe="satanseitan"][quote:50dad45abe="kristiboc"]Bandau įkelti, bet iki 10 punkto viskas vyksta gerai, o 11 punkto lentelė neatsiranda... Utorrent\'as prie trakerių rašo - http://sawas.lt/bt/announce.php?uk=0DkGTNcRhJ& Klaida: Only 1 torrent(s) allowed for leeching (ratio < 0.3) Kaip čia pakeisti?
Kaip supratau tu bandai ideti anas 6 knygas??? Klausimas ar jos yra viename torrent faile?nes as kaip supratau tu jau idejai torent faila ir bandei dar viena ideti,o taip neimanoma!Nes viena tema - vienas torentas,turi kuo pasidalinti sukurk atskiras temas bei torent failus!
Jau viska sutvarkem
|
|
|
Rasajan
|
|
|
k2607
|
04-Апр-09 18:39
(спустя 51 минута)
|
[quote:427a6ce71d="Rasajan"]Na bandysiu ir aš ką nors įkelti.
Zinoma bandyk , tik didelio failo pradzioj nedek. Kas neiseis - klausk, nesikuklink
|
|
|
Rasajan
|
04-Апр-09 20:20
(спустя 1 час 40 минут)
|
Nesiseka įkelti . Po Torento įkėlimo: The Extension pdf is not allowed
|
|
|
Rasajan
|
04-Апр-09 20:28
(спустя 8 минут)
|
Ką daryti? Kodėl taip darosi? Ar aš ką negerai darau?
|
|
|
k2607
|
04-Апр-09 20:32
(спустя 3 минуты)
|
[quote:32a3bf3f41="Rasajan"]Ką daryti? Kodėl taip darosi? Ar aš ką negerai darau?
kai busi svetaineje, atsakyk man i PM - aiskinsimes
|
|
|
Rasajan
|
06-Апр-09 19:56
(спустя 1 день 23 часа)
|
Sveiki! Labai ačiū k2607 už kantrybę. Pagaliau ir aš išmokau įkelti knygutę
|
|