logo

Kaip pradėti naują temą, apipavidalinimas, *.torrent failo įkėlimas ir registravimas

new_topic  reply_topic
Автор Сообщение
iin

post 22-Дек-08 17:38

Mūsų svetainėje nėra apribojimų ar specialių prašymų rašymų norint įkelti torrentus, jais gali dalintis VISI.

Jei norite paruošti tema *.torrent failui, reikia pradėti nuo temos pavadinimo, pavadinimo pavyzdžius rasite ČIA . Toliau seka pačio aprašymo apipavidalinimas, pavyzdžius rasite ČIA .

Kai jau viską įsidėmėjote Pradedam naują temą, išsirenkame temą, pvz.: Žaidimai :

1.
pic

2. Pradėti naują temą

pic

3. Įrašome pavadinimą: Namie ir svetur / 2005 / PC / LT . Iš torrentų apipavidalinimo nukopijuojame ir įklijuojame kodą pelės pagalba, Copy -> Paste

pic

4. Įrašome reikiamus duomenis: iš kur juos gauti? Naudokitės Google ar bet kokia kita paieškos sistema mirktelÄ—jimas

5. Kai viską užpildėm, pereinam prie etapo kai reikia įkelti *.torrent failą:

pic

6.

pic

7. Siunčiamės sau atgal *.torrent failą.

pic

8. Open

pic

9. Patvirtiname -> Allow

pic

10. Įsitikinkite, ar teisinga failo buvimo vieta.

pic

11. Pažymėti.

pic

12. Patvirtiname pasirinkimą -> OK

pic

13. Tikrinimas

pic

14. Failas pilnas, 100% , žalia rodyklė aukštyn, vadinasi tikrinimas ir registravimas praėjo slandžiai.

pic

15. Keliaujame iš programos į svatainę, ir spaudžiame Čia žodį,

pic

16. Seeders ( Dalintojai )[/b] - YRA, vadinasi viskas gerai.

pic

Neskubėkite, viska darykite įdėmiai peržvelgdami pamoką ir jums pavyks. Jei visgi kuris nors žinksnis nepavyko... Jums padės Moderatoriai ir žinoma Administratoriai labas , turit kalusimų? Rašykit ačiÅ«

Ačiū, kad dalinatės
wilmantukas

post 29-Дек-08 02:37 (спустя 6 дней)

AČIU. TAVO PAAIŠKINIMAS LABAI PADĖJO.PAAIŠKINK KAIP PLAČIAU KAIP PRIJUNGTI PAVEIKSLĖLIUS PRIE TEMOS
kristiboc

post 20-Фев-09 14:41 (спустя 1 месяц 22 дня)

Bandau įkelti, bet iki 10 punkto viskas vyksta gerai, o 11 punkto lentelė neatsiranda...
Utorrent\'as prie trakerių rašo - http://sawas.lt/bt/announce.php?uk=0DkGTNcRhJ& Klaida: Only 1 torrent(s) allowed for leeching (ratio < 0.3)

Kaip čia pakeisti?
satanseitan

post 20-Фев-09 16:22 (спустя 1 час 40 минут)

[quote:5b9a5d971a="kristiboc"]Bandau įkelti, bet iki 10 punkto viskas vyksta gerai, o 11 punkto lentelė neatsiranda...
Utorrent\'as prie trakerių rašo - http://sawas.lt/bt/announce.php?uk=0DkGTNcRhJ& Klaida: Only 1 torrent(s) allowed for leeching (ratio < 0.3)

Kaip čia pakeisti?

Kaip supratau tu bandai ideti anas 6 knygas??? Klausimas ar jos yra viename torrent faile?nes as kaip supratau tu jau idejai torent faila ir bandei dar viena ideti,o taip neimanoma!Nes viena tema - vienas torentas,turi kuo pasidalinti sukurk atskiras temas bei torent failus!
k2607

post 20-Фев-09 16:52 (спустя 30 минут)

[quote:50dad45abe="satanseitan"][quote:50dad45abe="kristiboc"]Bandau įkelti, bet iki 10 punkto viskas vyksta gerai, o 11 punkto lentelė neatsiranda...

Kaip čia pakeisti?

Kaip supratau tu bandai ideti anas 6 knygas??? Klausimas ar jos yra viename torrent faile?nes as kaip supratau tu jau idejai torent faila ir bandei dar viena ideti,o taip neimanoma!Nes viena tema - vienas torentas,turi kuo pasidalinti sukurk atskiras temas bei torent failus!

Jau viska sutvarkem stiprus juokas
Rasajan

post 04-Апр-09 17:48 (спустя 1 месяц 12 дней)

Na bandysiu ir aš ką nors įkelti.
k2607

post 04-Апр-09 18:39 (спустя 51 минута)

[quote:427a6ce71d="Rasajan"]Na bandysiu ir aš ką nors įkelti.
Zinoma bandyk , tik didelio failo pradzioj nedek. Kas neiseis - klausk, nesikuklink
Rasajan

post 04-Апр-09 20:20 (спустя 1 час 40 минут)

Nesiseka įkelti liÅ«dna . Po Torento įkėlimo: The Extension pdf is not allowed
Rasajan

post 04-Апр-09 20:28 (спустя 8 минут)

Ką daryti? Kodėl taip darosi? Ar aš ką negerai darau?
k2607

post 04-Апр-09 20:32 (спустя 3 минуты)

[quote:32a3bf3f41="Rasajan"]Ką daryti? Kodėl taip darosi? Ar aš ką negerai darau?
kai busi svetaineje, atsakyk man i PM - aiskinsimes
Rasajan

post 06-Апр-09 19:56 (спустя 1 день 23 часа)

mirktelėjimas Sveiki! Labai ačiū k2607 už kantrybę. Pagaliau ir aš išmokau įkelti knygutę Å¡oku

Страница 1 из 1

new_topic  reply_topic