logo

Dvikova !!! iin vs. k2607

new_topic  reply_topic
Автор Сообщение
iin

post 05-Май-09 13:56

Vedini skurdaus lietuviškų dvd koncertų asortimentu ir sportinio azarto mergaitÄ—s juokas bandysim patys juo gamintis, o kas geriau tai padarys - nuspręsite JŪS.
satanseitan

post 05-Май-09 14:33 (спустя 36 минут)

niu laaabai idomu,bet nieko nesupratau...........
iin

post 05-Май-09 14:42 (спустя 9 минут)

[quote:1311a8be50="satanseitan"]niu laaabai idomu,bet nieko nesupratau...........
paimam bet koki koncerta nuripinta is tv pvz. ir kepam dvd5 , meniu, virselis (cover\'is) ir pan. pagal kiekvieno "fantazija" flirtuoju , viskas kaip pridera originaliam dvd5 , isskyrus tai, kad jis bus megejiskas , jei aisku atsirastu drasuoliu ir noretu pameginti - priimsim sutinku
k2607

post 05-Май-09 14:54 (спустя 11 минут)

Цитата:

Vedini skurdaus lietuviškų dvd koncertų asortimentu ir sportinio azarto mergaitÄ—s juokas bandysim patys juo gamintis, o kas geriau tai padarys - nuspręsite JŪS.

Cia tai geras...ir gana netiketai stiprus juokas Tik noriu patikslint - pagal koki kriteriju bus vertinama: ar pagal koncerto turini, ar kokybe, ar padaryto DVD technologija, ar parametrus ar dar ka?
Kaip suprantu, koncertai turi buti tik liet. atlikeju?

O gal as iskart pasiduodu, ir geresnio "darytojo" varda atiduodu IIN, a? stiprus juokas
iin

post 05-Май-09 15:22 (спустя 28 минут)

[quote:2449829820="k2607"]

Цитата:

Cia tai geras...ir gana netiketai stiprus juokas Tik noriu patikslint - pagal koki kriteriju bus vertinama: ar pagal koncerto turini, ar kokybe, ar padaryto DVD technologija, ar parametrus ar dar ka?
Kaip suprantu, koncertai turi buti tik liet. atlikeju?

O gal as iskart pasiduodu, ir geresnio "darytojo" varda atiduodu IIN, a? stiprus juokas
mergaitÄ—s juokas jau išsigandai??? mergaitÄ—s juokas nieks gi per galvą neduos kvailas be kovos laimėti visai nesmagu stiprus juokas liÅ«dnas
Vertinimo kriterijus reikia sugalvoti - siūlyk flirtuoju
k2607

post 05-Май-09 16:39 (спустя 1 час 16 минут)

sutinku Neissigandau, tiesiog nieko "ant greituju" neturiu paruoses, o tam papildomo laiko reikia. ir kodel tu visko sito iki Mamos dienos nesugalvojai, buvo gana nemazai koncertu per TV, galima buvo irasyt ir apdirbti patiems... taip
Del kriteriju nezinau...Manau turinys iskart atpuola-ne tai svarbiausia. ne Lieka pacio DVD struktura ir kokybe... verkiu
Beje, siulyciau prie musu varzytuviu prisijungti ir daugiau nariu... labas
iin

post 05-Май-09 20:33 (спустя 3 часа)

aš irgi ne viską ka norėjau padariau mirktelÄ—jimas laikas neribojamas stiprus juokas bet sakyčiau proto ribose, ką manai dėl savaitės? ar tau užteks? Iš esmės man tokiam darbui reikia, geros dienos... jei nereikia iškarpyti nieko ir meniu kaip YVA su Mokinukėm paprstas. Kol perkonvertuoja galiva plakatą paruošt... Bet jei reikia iškarpyti ar meniu gudresni padaryt man gali užtrukt iki savaitės liÅ«dna juo lab , kad negaliu visą dieną prie PC sėdėt :) .
Nesugalvojau, nes nesugalvojau... Tėvo diena artėja stiprus juokas ... o ir koncertuoja savaitgaliais daug kas per TV - kad ir si savaitgali... taip
Man meniu yra svarbu... mirktelėjimas be jo ne koks vaizaidas liūdna nors jei tu nenori jo gali nedaryt :yes:

Matysim...sutinku, kad kazkoks meniu yra reikalingas..Man karpyt reikes bet kokiu atveju. Tik as noriu kazka naujo is Viasato irasyt, o viska sukoreguot po irasymo visgi trunka, taip kad bus matyt stiprus juokas
Dzordza

post 05-Май-09 20:35 (спустя 1 минута)

o as manau , kad jus abu saunuoliai liuks Labai aciu JUMS uz viska ačiÅ« ačiū
k2607

post 05-Май-09 20:59 (спустя 23 минуты)

Цитата:

aš irgi ne viską ka norėjau padariau mirktelÄ—jimas laikas neribojamas stiprus juokas bet sakyčiau proto ribose, ką manai dėl savaitės? ar tau užteks? Iš esmės man tokiam darbui reikia, geros dienos... jei nereikia iškarpyti nieko ir meniu kaip YVA su Mokinukėm paprstas. Kol perkonvertuoja galiva plakatą paruošt... Bet jei reikia iškarpyti ar meniu gudresni padaryt man gali užtrukt iki savaitės liÅ«dna juo lab , kad negaliu visą dieną prie PC sėdėt :) .
Nesugalvojau, nes nesugalvojau... Tėvo diena artėja stiprus juokas ... o ir koncertuoja savaitgaliais daug kas per TV - kad ir si savaitgali... taip
Man meniu yra svarbu... mirktelėjimas be jo ne koks vaizaidas liūdna nors jei tu nenori jo gali nedaryt taip

Matysim...sutinku, kad kazkoks meniu yra reikalingas..Man karpyt reikes bet kokiu atveju. Tik as noriu kazka naujo is Viasato irasyt, o viska sukoreguot po irasymo visgi trunka, taip kad bus matyt stiprus juokas
iin

post 06-Май-09 07:17 (спустя 10 часов)

[quote:e2987d6c4e="satanseitan"]Na jei dvikova..tai reikia nors ginklus suderinti......Butu malonu jei pristatytumete programas su kuriom rip\'inat..kuriat DVD meniu ir t.t.......
Pats su dalyvauciau,bet kad neturiu kokybiskos LT televizijos..........bet jei ko reikia visad prasom......visad pasiruoses padeti...... mirktelÄ—jimas
mano stebuklinga programa yra cia tarp programu: Cyberlink PowerDirector Ultra / 2008 / v.7 / RU, koncertu dar kol kas neirasineju pati, imu tai ka siulo internetas mergaitÄ—s juokas , reikia bent atkreipti ,kad iraso kokybe butu skaitmenine taip ir i parametrus pasiziureti mirktelÄ—jimas
daugelis zino, kad kai kuriu svetainiu administracija draudzia platinti ju rip\'us, o perdaryti ripai jau yra kaip ir ne ju "nuosavybe" ... ups mergaitÄ—s juokas
YVA su Mokinukem variantas yra paprastas ir greitas , jei panasus koncertai patiks laiudziai galima bus juos dar karta redaguot, matai kai per ilgai prie vieno sedi pradedi napamtyt kazkokiu trukumu, del to yra pravartu parodyti didesniam zmoniu buriui liuks
k2607

post 06-Май-09 07:22 (спустя 4 минуты)

Цитата:

Na jei dvikova..tai reikia nors ginklus suderinti......Butu malonu jei pristatytumete programas su kuriom rip\'inat..kuriat DVD meniu ir t.t.......
Pats su dalyvauciau,bet kad neturiu kokybiskos LT televizijos..........bet jei ko reikia visad prasom......visad pasiruoses padeti...... mirktelėjimas

Va cia jau tikrai darosi idomu, sitaip galim pasidalinti kiekvienas savo patirtimi ir patobulint ja. As asmeniskai karpymui naudoju Boilsoft Video Splitter. Konvertuoju su dviem programom: Nero Vision arba ConvertXtoDvd.Paveiksliukams naudoju Mikrosoft Office Picture Manager ir IrfanView. Kartais prireikia ir kitu pagalbiniu programu. Va ir visi regis ginklai jei ko nepamirsau. Lt irasu galima rasti ir internete, kitose svetainese
antas

post 07-Май-09 22:45 (спустя 1 день 15 часов)

Neturit jus ka veikt ups
iin

post 08-Май-09 07:14 (спустя 8 часов)

[quote:c915fc27cb="antas"]Neturit jus ka veikt ups
mergaitÄ—s juokas aha rek gi duot peno smegenims mergaitÄ—s juokas
draugsese

post 21-Авг-09 15:38 (спустя 3 месяца 13 дней)

Saunuoliai, nera cia ko jums dalintis titulais. Jus abu superiniai

Страница 1 из 1

new_topic  reply_topic