logo


Имя: Пароль:


Paprasta ir patogu - pamėginkite !

new_topic  reply_topic
Автор Сообщение
bot2

post 29-Ноя-10 22:12

pic

Tokio pobūdžio tinklapių yra daug, tai kodėl būtent šitą nutariau išskirti, trumpai apibudinti ir rekomenduoti? Yra kelios priežastys:

- nebūtina mokėti ir investuoti, visiškai pakanka turėti nemokamą acc;
- palyginus su kitais tinklapiais, čia gana lengvas ir suprantamas valdymas;
- pakankamai geras kreditų uždirbimo / įdėto darbo santykis;

Žinoma, išsipirkus Premium statusą (10 $ mėnesiui), kas mėnesį gausite papildomų kreditų ir privalumų. Tačiau tai visai nebūtina, bent jau pradžiai. Galima gana lengvai patiems užsidirbti kreditų tarkim stebint TV, o viena ranka kas keliasdešimt sekundžių spustelnant kairįjį pelės klavišą...


Registracija, ACC aktyvacija

apacia Spauskite žemiau esantį logotipą, registruokitės: apacia

pic

Gavę laišką, patvirtinkite registraciją.
Pradžioje Jūsų acc nebus aktyvus. Tam , kad jį aktyvuoti, teks "peržiūrėti" 50 reklamų.
Prisijungiame, viršuje esančiame meniu spaudžiame dešiniausią mygtuką SURF! Atsiveria kitas puslapis, ir jau pirma reklamą "žiūrite". Tai trunka tol, kol matosi "bėganti juostelė" viršuje, šiek tiek kairiau. Kai ji pranyksta, spauskite vietoj jos atsiradusį užrašą NEXT SITE! Štai ir visas darbas, tokiu būdu uždirbate kreditus, kuriuos vėliau panaudosite savo svetainės, banerių ar tekstinei reklamai. Kaip jau minėjau, į monitorių net nebūtina žiūrėti...

Tarkime, suspaudote ("peržiūrite") 250 reklamų, už tai gaunate tiek pat kreditų plius dar 100 kreditų bonusą. Taigi viso turite 350 kreditų. Juos pasirinktinai galite konvertuoti į:

- tiek pat kartų svetainės parodymą;
- 3750 kartų Jūsų banerių parodymų;
- 3750 kartų tekstinės reklamos parodymų.

Jau esamus vienos ar kitos reklamos rūšies kreditus galite konvertuoti į kitus.
Dažnai skelbiamos akcijos. Jus gausite laiška su panašiu tekstu: "Paspauskite šiandien mažiausiai 250 reklamų, ir rytoj jums bus pridėta 5000 tekstinės reklamos kreditų tiesiai į profilį..."


Savo reklamos sukūrimas

Tai greita, lengva ir paprasta.

Norėdami sukurti tiesioginę nuorodą į svetainę ar konkretų puslapį, meniu spaudžiame SITES / Add New Website / Click Here To Use The Custom Setup Option ir įkeliame savo nuorodą ir uzfiksuojame SAVE CHANGES.

Norėdami sukurti banerių reklamas, meniu spaudžiame BANNERS / Add New Banner / Click Here To Use The Custom Setup Option , įkeliame reikalingą ir banerio nuorodą ir uzfiksuojame SAVE CHANGES.

Norėdami sukurti tekstines reklamas, meniu spaudžiame TEXT ADS / Add New Text Ad / Click Here To Use The Custom Setup Option , įrašome norimą pagrindinį tekstą (jis matysis geltoname fone), pagalbinį teksta (jis pasirodys susidomėjusiam užvedus pelę ant geltono fono), įvedame svetainės ar puslapio nuorodą ir uzfiksuojame SAVE CHANGES.

Visose pozicijose yra grafa Max. Daily Shows. Tai parodymų per dieną skaičius, jį galite įvesti kokį norite.
Turėdami nemokamą acc, galėsite susikurti 15 reklamų. Jeigu to per mažai, pirkite PREMIUM. Arba keiskite vienas kitomis...


Kreditų priskyrimas, valdymas

Visos reklamos valdomos vienodai. Pasirenkame reikalingą iš meniu viršuje, atsiveria valdymas. Spaudžiame ASSIGN, ties užrašu Credits To Assign esanciame tušciame langelyje įrašome kiek kreditu skirsime ir uzfiksuojame SAVE CHANGES.
Paspaudus CHANGE, galime redaguoti ar pakeisti esamą reklamą.
Paspaudus PAUSE ON, sustabdome, kada norim vėl paleisti, spaudžiam PAUSE OFF.
Norėdami panaikinti, aišku spauskite DELETE.

Štai ir visas pagrindinis valdymas. Kai tuo tarpu panašiuose tinklapiuose visa tai supainiota ir sudėtinga.

apacia Reziumuojant galima išsireikšti kaip ir pradžioje: lengva, patogu, verta. Tad registruokitės ir skelbkite apie save visai planetai: apacia

pic

Страница 1 из 1

new_topic  reply_topic

Ваши права в разделе


Текущее время: 28-Мар 19:47
Часовой пояс: GMT + 2