logo

Kodėl?

new_topic  reply_topic
Автор Сообщение
k2607

post 12-Дек-08 00:18

Nelaukdamas senbuvių klausimų, atsakau užbėgdamas į priekį.

Kodėl neperkėleme visų užsiregistravusiųjų?
Taip nepasielgėme sąmoningai dėl kelių priežasčių. Ne visi registruoti nariai lankydavo mūsų svetainę. O išpūstos statistikos mums nereikia. Kas norėjo, naujai registracijai sugaišo vos kelias minutes ir jau čia.
Kita priežastis - reitingai. Paskutiniu metu strigo senosios bazės valdymas. Ne visų reitingai išsisaugojo. Kad nebūtų bereikalingų ginčų, čia visi pradedame nuo nulio. Nors ne visai taip. Švenčių proga visi užsiregistravę gauna po 5 GB. O toliau,- kam reitingas svarbus faktorius, - viskas priklauso tik nuo Jūsų pačių...

Kodėl neperkėlėme visų torrentų?
Ir to nedarėme sąmoningai. Dalis buvusių torrentų buvo neaktyvus, arba mirę. Kam tos šiukšlės? Be to, patvirtintos naujos temų apiforminimų taisyklės, kurių laikytis privaloma. Jei jūs manote, kad Jūsų torrentai turi būti ir čia, prašome nukopijuoti juos, žinoma laikantis naujų apiforminimo taisyklių. Senasis puslapis viešai bus prieinamas iki Sausio mėn. pabaigos.

Jei dar kas rūpi, prašom klausti tiesiog čia.
*Maja*

post 13-Дек-08 20:24 (спустя 1 день 20 часов)

O kaip su torentais? Pvz kuriuos dalinames, jie automatiskai persikels?
iin

post 14-Дек-08 09:18 (спустя 12 часов)

[quote:44182c2a66="*Maja*"]O kaip su torentais? Pvz kuriuos dalinames, jie automatiskai persikels?
Ne, juos reikia "rankiniu" budu persikelti , todel visu idejusiu prasom tai padaryti :) ačiū , jei kazka nebaigei siustis reikia parasyti PM idejusiam, kad perkeltu cia, arba tiesiog administratoriams.
*Maja*

post 14-Дек-08 09:19 (спустя 1 минута)

o gal būtų galima parašyti kaip? flirtuoju
Ir kaip su tais 5 GB bus? pas mane kol kas 0/0
iin

post 14-Дек-08 11:04 (спустя 1 час 45 минут)

[quote:df1d29eeca="*Maja*"]o gal būtų galima parašyti kaip? flirtuoju

gait rasyti saukykloje cia , jei mano torrentai galit man rasyti PM kiek imanoma perkelsiu cia ... mirktelÄ—jimas
na downloadas nesiskaiciuoja taip pas tave jau 4MB uploado , o del 5GB jums k2607 pasakys mirktelÄ—jimas
k2607

post 15-Дек-08 17:03 (спустя 1 день 5 часов)

[quote:4b014b1554="*Maja*"]o gal būtų galima parašyti kaip? flirtuoju

Visiems 5 GB pridesiu artimiausiu laiku, tiesiog nespeju...

Страница 1 из 1

new_topic  reply_topic