|
Автор |
Сообщение |
iin
|
19-Дек-08 15:59
|
Programa, skirta fotografijoms redaguoti. Ja paprastai pašviesinsime ar patamsinsime nuotrauką, padidinsime ar sumažinsime kontrastą, paryškinsime spalvas, paversime ją nespalvota. Programa tiks atlikti smulkioms korekcijoms, dėl kurių nebūtina pirkti brangiai kainuojančios programos.
Parsisiųsti
|
|
|
Gile
|
01-Фев-09 08:23
(спустя 1 месяц 12 дней)
|
dekuiiiii :)
liuks programele :)
gal dar kokia pvz su remeliais butu galima rasti, lengvai suprantama... Fotosopas man neikandamas (tiek kantrybes neturiu, kad ismoks su juo :) )
|
|
|
antas
|
01-Фев-09 12:40
(спустя 4 часа)
|
Fotografijas galit pasikoreguoti ir su "Windows Photo Gallery" kuri yra kompiuteryje. Daug zmoniu, kaip praktika rodo, dar nezino-ka pats ju kompiuteris sugeba daryti. O jau siunciasi visokias papildomas programas. Dekuj iin uz pasidalinima patirtimi
|
|
|
Gile
|
01-Фев-09 14:14
(спустя 1 час 33 минуты)
|
pas mus bent jau tokio Windows Photo Gallery... tikrai ner... Visa kompa pracekinau :)
|
|
|
iin
|
01-Фев-09 14:24
(спустя 10 минут)
|
[quote:0af2970d6a="Gile"]pas mus bent jau tokio Windows Photo Gallery... tikrai ner... Visa kompa pracekinau :)
Kokia OS?
|
|
|
Gile
|
01-Фев-09 14:28
(спустя 4 минуты)
|
jau XP... :) Po metu kankinimosi su Vista :)
|
|
|
antas
|
01-Фев-09 14:42
(спустя 14 минут)
|
[quote:2828b8441d="Gile"]jau XP... :) Po metu kankinimosi su Vista :)
Jei su Vista reikejo tiek kankintis-reiskia dar truksta ziniu kompiuteriu praktikoje.... Niekada nebegrisciau prie XP. Man tai - kaip koks zemesnio lygio daiktas. O kristi i zemesni lygi......
|
|
|
Gile
|
01-Фев-09 14:45
(спустя 2 минуты)
|
neriesk nosies... :)
Man tai geriau su gerai veikiancia XP, nei su neveikiancia Vista aukstam lygi :)
|
|
|
antas
|
01-Фев-09 15:11
(спустя 26 минут)
|
[quote:9126cfbf1b="Gile"]neriesk nosies... :) Man tai geriau su gerai veikiancia XP, nei su neveikiancia Vista aukstam lygi :)
Jei nesugebi uzlipti ant "sekancio laiptelio" - tai jau vien tik tavo problema. Bet nevaryk ant Vistos. O savo "kreivu ranku" pateisinimui aisku gali prigalvot daugybe pasiteisinimu... Jei turi argumentu - gali uzet cia ir tart savo "svaru zodi" :arrow: Vista pries XP
|
|
|
iin
|
01-Фев-09 15:21
(спустя 9 минут)
|
antas, gal jos kompui buvo per suknu Vistą panešt ir buvo daug nesklandumų, dėl to gal buvo gryžta prie XP. PVZ. naujiems kompams XP niekaip neikiši, net draiverių nieks nauju negamina, arba puse truks, aš iš asmeninės patirties, kai norėjau į naują kompą XP įkišt.
|
|
|
Страница 1 из 1
|
|