|
Автор |
Сообщение |
augiuxas
|
01-Фев-09 11:25
|
O ka galima ikeldinti? Ir kaip ta failą sukurti? Pvz. as dabar siunciuosi Dragon Ball,tai man reikia ikelti tema cia,kad pasidalinti galeciau,nors failas yra ir ne mano, bet is kito puslapio?
|
|
|
iin
|
01-Фев-09 11:59
(спустя 34 минуты)
|
[quote:b0302806e2="augiuxas"]O ka galima ikeldinti? Ir kaip ta faila sukurti? Pvz. as dabar siunciuosi Dragon Ball,tai man reikia ikelti tema cia,kad pasidalinti galeciau,nors failas yra ir ne mano, bet is kito puslapio?
Čia daug informacijos kurt nebūtina naujo failo , tau tada reikia pradėti nuo čia, siūsies failą sau atgal, taves klaus, ar norite pridėti trakerį prie jau ęsančio (anglų kalba), spausi OK ir viskas :)
|
|
|
k2607
|
01-Фев-09 12:02
(спустя 3 минуты)
|
[quote:c06e9a8d29="augiuxas"]O ka galima ikeldinti? Ir kaip ta faila sukurti? Pvz. as dabar siunciuosi Dragon Ball,tai man reikia ikelti tema cia,kad pasidalinti galeciau,nors failas yra ir ne mano, bet is kito puslapio?
Vietoj to kad uzdavinetum panasius klausimus, pavaikstinek po foruma - rasi visus atsakymus, sukurtos atskiros temos, pamokos...
|
|
|
augiuxas
|
09-Фев-09 19:06
(спустя 8 дней)
|
Kaip ikelti torrenta,nes man nesigauna.. Turiu Pretendento 2 sezono seriju, bet neina padaryti to mygtuko parsisiusti..
|
|
|
k2607
|
09-Фев-09 20:22
(спустя 1 час 15 минут)
|
augiuxas
Pradek nuo kokio CD, ar knygos, ta prasme nuo mazo failo, o ne nuo serialo. Kai perprasi ikelimo technologija, galesi ideti bet ka...Koki klienta ir kokia narsykle naudoji? Ar turi skype?
|
|
|
Страница 1 из 1
|
|