logo

Nuo ko pradėti...

new_topic  reply_topic
Автор Сообщение
augiuxas

post 01-Фев-09 11:25

O ka galima ikeldinti? Ir kaip ta failą sukurti? Pvz. as dabar siunciuosi Dragon Ball,tai man reikia ikelti tema cia,kad pasidalinti galeciau,nors failas yra ir ne mano, bet is kito puslapio?
iin

post 01-Фев-09 11:59 (спустя 34 минуты)

[quote:b0302806e2="augiuxas"]O ka galima ikeldinti? Ir kaip ta faila sukurti? Pvz. as dabar siunciuosi Dragon Ball,tai man reikia ikelti tema cia,kad pasidalinti galeciau,nors failas yra ir ne mano, bet is kito puslapio?
Čia daug informacijos mirktelÄ—jimas kurt nebūtina naujo failo , tau tada reikia pradėti nuo čia, siūsies failą sau atgal, taves klaus, ar norite pridėti trakerį prie jau ęsančio (anglų kalba), spausi OK ir viskas :)
k2607

post 01-Фев-09 12:02 (спустя 3 минуты)

[quote:c06e9a8d29="augiuxas"]O ka galima ikeldinti? Ir kaip ta faila sukurti? Pvz. as dabar siunciuosi Dragon Ball,tai man reikia ikelti tema cia,kad pasidalinti galeciau,nors failas yra ir ne mano, bet is kito puslapio?

Vietoj to kad uzdavinetum panasius klausimus, pavaikstinek po foruma - rasi visus atsakymus, sukurtos atskiros temos, pamokos...
augiuxas

post 09-Фев-09 19:06 (спустя 8 дней)

Kaip ikelti torrenta,nes man nesigauna.. Turiu Pretendento 2 sezono seriju, bet neina padaryti to mygtuko parsisiusti.. ne
k2607

post 09-Фев-09 20:22 (спустя 1 час 15 минут)

augiuxas

Pradek nuo kokio CD, ar knygos, ta prasme nuo mazo failo, o ne nuo serialo. Kai perprasi ikelimo technologija, galesi ideti bet ka...Koki klienta ir kokia narsykle naudoji? Ar turi skype?

Страница 1 из 1

new_topic  reply_topic