|
Автор |
Сообщение |
satanseitan
|
03-Фев-09 19:44
|
Stengiuosi,jei tik yra proga ideti ir anglu kalba......bet ziuriu paklausos nera visiskai.....taip pat jieskaukad nors butu keleta garso takeliu...bet kaip supratau apie 75% cia reikalinga lietuviu k. arba rusu k....Su lietuviu kalba nesinorisi deti del to kad jau buna pasene keleta metu,kol isvercia profesionaliai.Tai belieka rusu k....vat ir norysi suzinoti kokia kalba pageidajaut labiausiai....????
|
|
|
k2607
|
03-Фев-09 19:51
(спустя 6 минут)
|
Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe
|
|
|
antas
|
03-Фев-09 20:31
(спустя 39 минут)
|
[quote:6161a5c331="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe
100% pritariu
|
|
|
iin
|
|
|
dot1
|
20-Фев-09 20:04
(спустя 16 дней)
|
[quote:a2fb82592a="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe
pritariu: animacija, vaikiski filmai man reikalingi LT kalba, nes vaikai tik ja supranta kitu filmu igarsinimas LT kalba - tragiskas, todel man geriausias variantas - RU
|
|
|
Dzordza
|
20-Фев-09 20:36
(спустя 31 минута)
|
[quote:7fbff9b9d7="dot1"][quote:7fbff9b9d7="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe
pritariu: animacija, vaikiski filmai man reikalingi LT kalba, nes vaikai tik ja supranta kitu filmu igarsinimas LT kalba - tragiskas, todel man geriausias variantas - RU
Pritariu
|
|
|
iin
|
21-Фев-09 08:43
(спустя 12 часов)
|
[quote:be60b83500="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis.
pritariu
[quote:be60b83500="dot1"]animacija, vaikiski filmai man reikalingi LT kalba, nes vaikai tik ja supranta
nesutinku , vaikam ypac mazesniems, nesvarbu kokia kalba bus filmukas, svarbiausia, kad filmukas butu idomus , jei norit isitikinkit patys, geriausia su mazesniais eksperimetuot (ziauriai skamba, bet kito zodzio nera). kelias dienas leiskit ziuret tik pvz anglu kalba filmukus, ir jis pats prades naudoti tuos zodzius vietoj lietuvisku, skama juokingai pritariu, jei nesusigaudai sunku suprast , mano vaikas kai gysta i lietuva ne visi ji supranta . nors...paskutini karta jau buvo persilauzimas ir daugiau lietuvisku zodziu naudojo , dabar tik maiso, kur yra anglu kalba / rusu / svedu / lietuviu bet su laiku zinau jam tikrai visos jos prisireiks, as irgi augau tarp triju kalbu ir ne kiek to nesigailiu, dar mokykloj prisidejo kelios zodziu...duokit vaikams ziureti daugiau anglu kalba filmuku, lengviau bus mokykloj
|
|
|
Ramunele
|
21-Фев-09 13:51
(спустя 5 часов)
|
[quote:7d10a5cf50="iin"] vaikam ypac mazesniems, nesvarbu kokia kalba bus filmukas, svarbiausia, kad filmukas butu idomus
bent jau mano atveju, dukra žiūri tik lietuviškai įgarsintus filmukus... jei žiūri kita kalba, liepia išversti na gal tik Tomas ir Jeris tinka visom kalbom
|
|
|
antas
|
21-Фев-09 14:27
(спустя 35 минут)
|
Manau, kad cia kalba eina aoie uzsienyje gyvenancius vaikus, kurie turi didesne galimybe kazko gyvenime pasiekti, nei Lietuvoje gyvenantys ju bendraamziai. Jie tampa labai "imlus" kalboms. Todel kalbos - ju pagrindinis "arkliukas". Mano vaikai mieliau renkasi, angliskai igarsintus, filmukus nei lietuviskus...
|
|
|
Страница 1 из 1
|
|