logo

Kokia kalba jums geriausia...???

new_topic  reply_topic
Автор Сообщение
satanseitan

post 03-Фев-09 19:44

Stengiuosi,jei tik yra proga ideti ir anglu kalba......bet ziuriu paklausos nera visiskai.....taip pat jieskaukad nors butu keleta garso takeliu...bet kaip supratau apie 75% cia reikalinga lietuviu k. arba rusu k....Su lietuviu kalba nesinorisi deti del to kad jau buna pasene keleta metu,kol isvercia profesionaliai.Tai belieka rusu k....vat ir norysi suzinoti kokia kalba pageidajaut labiausiai....????
k2607

post 03-Фев-09 19:51 (спустя 6 минут)

Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe
antas

post 03-Фев-09 20:31 (спустя 39 минут)

[quote:6161a5c331="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe
100% pritariu
iin

post 03-Фев-09 20:41 (спустя 10 минут)

man jokio skirtumo :)
dot1

post 20-Фев-09 20:04 (спустя 16 дней)

[quote:a2fb82592a="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe

pritariu:
animacija, vaikiski filmai man reikalingi LT kalba, nes vaikai tik ja supranta
kitu filmu igarsinimas LT kalba - tragiskas, todel man geriausias variantas - RU
Dzordza

post 20-Фев-09 20:36 (спустя 31 минута)

[quote:7fbff9b9d7="dot1"][quote:7fbff9b9d7="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis. Taciau pirmiausia ziuriu i igarsinimo kokybe

pritariu:
animacija, vaikiski filmai man reikalingi LT kalba, nes vaikai tik ja supranta
kitu filmu igarsinimas LT kalba - tragiskas, todel man geriausias variantas - RU

Pritariu taip
iin

post 21-Фев-09 08:43 (спустя 12 часов)

[quote:be60b83500="k2607"]Ziurint ka. Animacija man pageidautina LT kalba, filmai geriau rusu, nes retai igarsinimas LT buna pilnavertis.
pritariu sutinku

[quote:be60b83500="dot1"]animacija, vaikiski filmai man reikalingi LT kalba, nes vaikai tik ja supranta nesutinku ne , vaikam ypac mazesniems, nesvarbu kokia kalba bus filmukas, svarbiausia, kad filmukas butu idomus taip , jei norit isitikinkit patys, geriausia su mazesniais eksperimetuot (ziauriai skamba, bet kito zodzio nera). kelias dienas leiskit ziuret tik pvz anglu kalba filmukus, ir jis pats prades naudoti tuos zodzius vietoj lietuvisku, skama juokingai mergaitės juokas pritariu, jei nesusigaudai sunku suprast mergaitės juokas , mano vaikas kai gysta i lietuva ne visi ji supranta nesu tikras . nors...paskutini karta jau buvo persilauzimas mamayte ir daugiau lietuvisku zodziu naudojo Įsimylejusi , dabar tik maiso, kur yra anglu kalba / rusu / svedu / lietuviu išsigandau bet su laiku zinau jam tikrai visos jos prisireiks, as irgi augau tarp triju kalbu ir ne kiek to nesigailiu, dar mokykloj prisidejo kelios ups mergaitės juokas zodziu...duokit vaikams ziureti daugiau anglu kalba filmuku, lengviau bus mokykloj sutinku
Ramunele

post 21-Фев-09 13:51 (спустя 5 часов)

[quote:7d10a5cf50="iin"] vaikam ypac mazesniems, nesvarbu kokia kalba bus filmukas, svarbiausia, kad filmukas butu idomus

bent jau mano atveju, dukra žiūri tik lietuviškai įgarsintus filmukus... jei žiūri kita kalba, liepia išversti nors pasikark
na gal tik Tomas ir Jeris tinka visom kalbom labas
antas

post 21-Фев-09 14:27 (спустя 35 минут)

Manau, kad cia kalba eina aoie uzsienyje gyvenancius vaikus, kurie turi didesne galimybe kazko gyvenime pasiekti, nei Lietuvoje gyvenantys ju bendraamziai. Jie tampa labai "imlus" kalboms. Todel kalbos - ju pagrindinis "arkliukas". Mano vaikai mieliau renkasi, angliskai igarsintus, filmukus nei lietuviskus...

Страница 1 из 1

new_topic  reply_topic